Κρεμοσάπουνα γιακαθαριότητα και υγιεινή |
Κρεμοσάπουνα γιακαθαριότητα και υγιεινή |
Κωδικός :22-119
Όλα ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1930, όταν ένας Βρετανός χημικός τροφίμων ο Eric Huzenlaub ανέπτυξε μια νέα διαδικασία μουσκέματος και βρασίματος για να αυξηθεί η θρεπτική αξία του λευκού ρυζιού. Το 1941 ο Harwell συνεργάζεται με τον Forrest Ε. Mars και δημιουργούν ένα εργοστάσιο που θα παράγει parboiled ρύζι σε βιομηχανική κλίμακα έτσι το 1943 ιδρύεται η εταιρεία Uncles Ben.To ρύζι περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες, που το καθιστούν σημαντική πηγή ενέργειας. Ακόμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σε κάλιο το οποίο αποτελεί έναν σημαντικό ηλεκτρολύτη για τον οργανισμό, σε φώσφορο το οποίο είναι το δομικό στοιχείο των οστών και τέλος σε φυτικές ίνες οι οποίες βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου και στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. Το μακρύκοκκο ρύζι που έχει επιλεχθεί για αυτό το πιάτο είναι ελαφρά μαγειρεμένο στον ατμό με τσίλι, τζίντζερ και σκόρδο ενώ περιέχει προσεκτικά επιλεγμένες πιπεριές. Επιπλέον δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή χρωστικές ενώ είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.
Διατροφικά Στοιχεία ανα 100g
Ενέργεια
Λιπαρά
Εκ των οποίων κορεσμένα
Υδατάνθρακες
Εκ των οποίων σάκχαρα
Πρωτεΐνες
Αλάτι
715 kj/ 169 kcal
1.8g
0.2g
34.1g
1.8g
3.5g
0.43g
Σας προτείνουμε