Το e-ταιρικό σας supermarket

Η

Ιστορία μας

Εξελισσόμαστε μαζί σας
Οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη από γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς αγορές προϊόντων. Είτε γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε, είτε αναζητάτε ακόμα το κατάλληλο προϊόν για εσάς, το Home Supermarket B2B είναι πάντα δίπλας σας με μια πρόταση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες!
Home Supermarket B2B
το e-ταιρικό σας Supermarket
Σε ποιους απευθυνόμαστε

Επιχειρήσεις, εταιρείες, πλοία, τράπεζες, γραφεία, εργοστάσια, δημόσιους οργανισμούς

Ποιοι είμαστε
Το Home Supermarket B2B αποτελεί ένα αμιγώς e-ταιρικό supermarket το οποίο εξυπηρετεί όχι μόνο την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα με χιλιάδες αποστολές προϊόντων ετησίως. Προσφέρουμε 176 κατηγορίες προϊόντων και συνολικά 12.000 προϊόντα ώστε να διαλέξετε εκείνα τα οποία ταιριάζουν στις επαγγελματικές σας ανάγκες.
Εξειδίκευση
Η δημιουργία της εταιρείας το 1996 έγινε με κύριο όραμα και φιλοδοξία την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών τροφοδοσίας σε εταιρείες. Κύριο μέλημα μας δεν είναι απλά η άμεση αποστολή των παραγγελιών, αλλά πάνω απΆ όλα η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κάθε επιχείρησης. Έτσι ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους τρόπους ώστε να βρίσκουμε λύση στα καίρια ζητήματα που αφορούν την εταιρεία σας.
Υπηρεσίες
Χρειάζεται κάτι περισσότερο από υψηλής ποιότητας καταναλωτικά αγαθά ώστε μια επιχείρηση να έχει την κατάλληλη υποστήριξη στον τομέα της τροφοδοσίας. Σε αυτό τον τομέα η εταιρεία μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα επιχειρηματικών λύσεων (ηλεκτρονική τιμολόγηση, εφαρμογή budget control, εξειδικευμένη τιμολόγηση,) για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σας.
Πως το
κάνουμε
Ομαδικη δουλεια παθος για εξυπηρετηση

Είμαστε

ομάδα!

Με την σωστη οργανωση
τα παντα δουλευουν ρολοι!
Κάθε μέρα στην εταιρείας μας, ο καθένας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ένα συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά παράλληλα η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι πάντα αυτό που επιζητούμε. Στόχος μας: στο τέλος της ημέρας όλοι οι πελάτες- συνεργάτες μας να έχουν εξυπηρετηθεί άψογα. Επιβράβευση μας: η δική σας ικανοποίηση!

Μείνετε

συνδεδεμένοι

Καντε την παραγγελια σας απο την ανεση
του γραφειου σας ή από το κινητο σας!
Παραγγειλτε οτι ωρα θελετε οπου και να ειστε
Η εργασιακή πραγματικότητα πλέον έχει αλλάξει, διευρυμένο ωράριο, συνεχή meetings, εξωτερικά ραντεβού, έτσι πολλές φορές μπορεί να μην έχετε την πολυτέλεια του υπολογιστή σας για να κάνετε τις παραγγελίες σας στην ώρα τους. Εμείς διαθέτουμε την λύση! Παραγγείλτε online ό,τι ώρα επιθυμείτε, ακόμα και από κινητή συσκευή εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες προμήθειες για την εταιρεία.

Πιστοποίηση

Iso 22000:2005

Εξασφαλιζουμε για εσας την
βελτιστη ποιοτητα των προϊοντων μας
To Home Supermarket B2B δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Διαθέτει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005.

Μας εμπιστευονται

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις
Τηλεφωνήστε μας στο 210948311 ή στείλτε μας mail στο info@homesupermarket-b2b.gr