Το e-ταιρικό σας supermarket

Καλώς Ήλθατε !      210 9483111    Εγγραφείτε  ή  Συνδεθείτε

Μεγάλη ποικιλία σε σκούπες

για αστραφτερούς χώρους

  Αναζήτηση Προϊόντων
  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
  Bio Eco     |      Προσφορές     |      Καλάθι     |      Λίστα     |      Ιστορικό     |      Προτιμολόγιο     |      Οικονομική Εικόνα     |      Στατιστικά     |      Β2Β Υπηρεσίες     |      B2B Ενημέρωση     |      Προστασία από τον COVID-19    

  Αγαπητοί μας πελάτες

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και την αυξημένη ανησυχία των πελατών μας το τελευταίο διάστημα εφαρμόζουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα προστασίας.

  Το σύνολο του προσωπικού μας έχει ενημερωθεί όλο αυτό το διάστημα ενδελεχώς σχετικά με τα προληπτικά μέτρα προστασίας τα οποία θα πρέπει να τηρεί καθΆ όλη την διαδικασία προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας.

  α) Το προσωπικό που εργάζεται στην αποθήκη της εταιρείας είναι εξοπλισμένο με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και απολυμαντικά. Έτσι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάθε παραγγελίας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας είναι απόλυτα ασφαλή και φορτώνονται στα οχήματα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  β) Όλα τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά, απολυμαντικά, μαντηλάκια ενώ καθαρίζονται επιμελώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον οι οδηγοί μας μετά από κάθε παράδοση υποχρεούται να απολυμαίνουν τα χέρια καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια έχει έρθει σε επαφή με χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

  γ) Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων οι οδηγοί μας υποχρεούνται να φορούν μάσκα και γάντια, ενώ κρατάνε και την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας για την βέλτιστη προστασίας εκείνων και την δικιά σας. Επιπλέον κατά την εξόφληση της παραγγελίας ο πελάτης τοποθετεί ο ίδιος την κάρτα στο POS ενώ υπογράφει με δικό του στυλό ολογράφως το τιμολόγιο. Αν χρησιμοποιηθεί στυλό της εταιρείας αυτό απολυμαίνεται μετά την παράδοση προληπτικά ενώ ο οδηγός υποχρεούται να αλλάξει γάντια.

  ΚαθΆ ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια αρκετά μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά και όσα θα άρουν την λειτουργία τους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Home Supermarket B2B θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον η επάρκεια των εμπορευμάτων δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ σε ό, τι αφορά αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχο λοσιόν και απολυμαντικά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, αναζητώντας νέες πηγές εφοδιασμού προκειμένου να παραλάβουμε τις απαιτούμενες ποσότητες , ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε επαρκώς στις παραγγελίες σας.

  Επιπροσθέτως για την διαθεσιμότητα των παραπάνω προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε online αφού κατά την παραλαβή τους ενημερώνεται αυτόματα και το site μας.

  Η ασφάλεια όλως μας αποτελεί προτεραιότητα μας!

     Εξοπλισμός καθαρισμού σκούπες

  Vileda φαράσι lobby οικονομικό
  Κωδικός :12-461
  4.49 €
  Σκούπα ξύλινη με σκληρή τρίχα
  50cm

  Κωδικός :12-044
  3.85 €
  Vileda superior βούρτσα δαπέδου
  30cm

  Κωδικός :12-458
  8.60 €
  Vileda σκούπα σκληρή
  Κωδικός :12-459
  4.70 €
  Vileda φαράσι Lobby κλειστό
  Κωδικός :12-460
  26.24 €
  Σκούπα στενή
  λεπτή
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-250
  0.96 €
  Σκούπα μαγνητική
  super ανταλλακτικό
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-142
  1.28 €
  Σκούπα sc τριγωνική
  μαλακή τρίχα

  Κωδικός :12-114
  1.54 €
  Σκούπα μαλακή Vileda
  Clean & Clever

  Κωδικός :12-1190
  4.92 €
  Σκούπα πολυτελείας
  με λάστιχο στις γωνίες
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-251
  2.72 €
  Σκούπα intustriale
  σκληρή συρμάτινη τρίχα 35cm
  Δέχεται κοντάρι με λεπτό βίδωμα

  Κωδικός :12-288
  2.77 €
  Σκούπα βιομηχανική
  μαλακή 60cm
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-252
  5.84 €
  Σκούπα βιομηχανική
  σκληρή 60cm
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-253
  5.84 €
  Σκούπα βεντάλια
  τριγωνική
  Δέχεται κοντάρι με φαρδύ βίδωμα

  Κωδικός :12-254
  2.00 €
  Σκούπα χόρτου
  χειρός
  ψάθινη

  Κωδικός :12-255
  5.40 €
  Σκουπάκι-
  φαρασάκι
  νεροχύτη

  Κωδικός :12-256
  1.22 €
  Βoυρτσάκι
  χειρός
  με λαβή

  Κωδικός :12-257
  1.58 €
  Διαλέξτε Φίλτρα

   


     HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ  Fitness μπάρες δημητριακώ
  3.10€       2.64€